Wil je weten hoe je precies moet solliciteren of op welke diensten je als vrijwilliger kan werken in het ZOL? Hieronder vind je vast het antwoord op al je vragen. Toch niet gevonden wat je zoekt? Stel je vraag dan via werving-selectie@zol.be.

Hoe kan ik solliciteren op bestaande vacatures?

Op de vacaturepagina vind je alle openstaande zorg en niet-zorg vacatures en vacatures voor artsen. Als je op een specifieke vacature klikt, kan je solliciteren door je gegevens in te vullen en je cv, motivatiebrief en diploma toe te voegen. Wanneer je alles hebt ingestuurd en je sollicitatie dus voltooid is, ontvang je een bevestigingsmail.

Kan ik spontaan solliciteren?

Uiteraard! Alle functies waarvoor je spontaan kan solliciteren, vind je onder op de pagina spontaan solliciteren.

Wanneer is mijn sollicitatie geldig?

Enkel kandidaten die een diploma en cv (en indien nodig een visum) opladen via het sollicitatieformulier onderaan de vacature, worden toegelaten in de sollicitatieprocedure. Sollicitaties via e-mail of via de post worden niet behandeld.

Kan ik solliciteren als ik een buitenlands diploma heb?

Afhankelijk van je functie heb je een gelijkwaardigheidsattest en/of visum nodig om tewerkgesteld te worden in het Ziekenhuis Oost-Limburg (zie tabel). Om een gelijkwaardigheidsattest te verkrijgen, dien je contact op te nemen met het NARIC (National Academic Recognition Information Centre) via www.naric.be.

Wanneer mag ik een antwoord verwachten op mijn sollicitatie?

We proberen elke sollicitatie op een openstaande vacature te beantwoorden na het afsluiten van de vacature. Heb je 10 dagen na de afsluiting nog geen antwoord ontvangen, dan kan je een herinnering sturen naar werving-selectie@zol.be of even bellen naar 089 32 17 80 (elke voormiddag van 9 tot 12 uur).