Overslaan en naar de inhoud gaan

“Het stond zeker niet in de sterren geschreven dat ik met mijn koksdiploma in een ziekenhuiskeuken zou gaan werken. En nu werk ik toch al zeven jaar in de keuken van ZOL, waarvan sinds kort als souschef en leidinggevende van het keukenteam. Het is normaal dat je je ontplooit als mens, zowel privé als de op de werkvloer. Tijdens de reorganisatie van ons team, kreeg ik de kans om door te groeien. Vandaag stuur ik een tienkoppig team aan. Of het een uitdaging is om elke dag voor 1.200 mensen te koken? Zeker. Maar gezonde en verse voeding is zó belangrijk in een ziekenhuis, dat we die uitdaging met een glimlach aangaan.”

“Mijn eigen groeitraject geeft exact weer waarom ZOL zo’n fijne werkgever is. Hier kan je doorgroeien, maar ook tussen diensten switchen wanneer je dat graag wil. Ze kijken naar je talenten en kijken dan naar welke job er bij je past. De extralegale voordelen – zoals personeelskorting voor je volledige gezin op zorg en fietsleasing – zijn ook mooi meegenomen. De normale werkuren zorgen voor stabiliteit in mijn leven. Een correcte werkgever die met je meedenkt en meeleeft wanneer het even tegenzit. Wat moet je nog meer hebben?”